2014. február 27., csütörtök

Horvátországban a Barca sportigazgatója! - küszöbön a bombaüzlet

Egybemutató hírek szerint Horvátországba utazott Andoni Zubizarreta, a Barcelona labdarúgócsapatának sportigazgatója, hogy személyesen tárgyaljon a Dinamo Zagreb vezetőivel a jelenkor egyik legnagyobb támadó tehetségének átigazolásáról. 

A katalán klub célpontja Alen Halilovic minden idők legfiatalabb debütánsa a horvát nemzeti csapatban. A szupertehetségnek tartott 17 esztendős jobb oldali szélső fiatal kora ellenére stabil embernek számít a horvát bajnokcsapatban, kegyeiért pedig számos klub sorban áll.

Zdravko Mamic a zagrebi klub ügyvezetője elmondta, hogy korábban már történt írásos megkeresés - „Már kaptunk egy ajánlatot a Barcelonától, ám nem fogadtuk el. Sem mi, sem a játékos és a családja nem voltak teljesen elégedettek a felkínált feltételekkel" 

Ezt követően döntött úgy Zubizarreta, hogy személyes látogatása során kívánja jobb belátásra bírni az érintetteket. A kérőd sorában egyébként helyet foglal a Tottenham és a Manchester United, ám náluk sokkalta komolyabb szándékot mutat a Dortmund, melynek a szakemberek 24 százalékos esélyt adtak. A mérleg most katalán föld felé fordult 49 százalékos biztossággal jelzik, Alen a Barca új üdvöskéje lesz.

A fiatal tini legutóbb becsült piaci ára 4 millió euró volt.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése