2014. február 5., szerda

FA-kupa: a 120. percben borult a papírforma, kiesett a Fulham

Az angol harmadosztályban potenciális kiesőjelöltként kezelt, szebb időket is megélt Sheffield United, már azzal is nagy dolgot ért el, hogy hazai pályán kiharcolta az újrajátszás jogát a Fulham ellenében. A hétfő esti második felvonáson nem sikerült dönteni a rendes játékidőben, azonban a 120. minutumban robbant a bomba! 

FA-kupa; 4. forduló, újrajátszás
Fulham - Sheffield United (III.) 0–1 - hosszabbítás után
G: - ill. (S. Miller 120.)

Hiábavaló volt mindkét együttes próbálkozása, a kilencven percnyi játék nem hozott gólt, csupán egy szép adag kapuralövést, mely közül alig-alig talált kaput valami. A hosszabbítás első félidejében közel állt a Sheffield a gólhoz, ám egy remek lövés után a kipattanót sikerült eltakarítania a hazai védőknek a kapu szájából. Mikor már minden a büntetőkre utalt, jött egy szöglet a 120. percben, és a hosszabbításban beálló Miller, aki három méterről a kapuba bólintott, elhozva ezzel csapata szurkolói számára a boldogságot.

A Sheffield tehát az Aston Villa után egy újabb Premier League klubot búcsúztatott. Az előttük álló 5. fordulóban pedig a ma esedékes Nottingham Forest - Preston újrajátszás győztesével találkoznak majd.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése