2014. január 13., hétfő

PSV: A Fulham válogatott csatára érkezhet

Egyes hírek szerint a PSV Eindhoven kölcsönvenné a Fulham gárdáját erősítő costa ricai válogatott támadót Bryan Ruiz személyében. A transzferbe más csapatok is beleszólhatnak. 

A hazája címeres mezét eddig 60 ízben magára öltő támadó nem igazán találta meg számításait a Fulham csapatában, melyet 2011 óta erősít. Az idei szezonban mindössze 12 Premier League meccsen kapott szerepet, melyeken átlagosan 64 percet játszott, így közel sem mondható alapembernek.

A 28 esztendős játékos becsült piaci ára igen magas, 12 millió euró, melyhez párosul egy 2015-ben lejáró szerződés, így aligha van klub, mely ilyen jelentős summát letenne érte az asztalra. A PSV ötlete a kölcsönszerződés lenne, melynek értelmében szezon végéig erősítené Ruiz a csapatot, mely korábban szebb időket is megélt. 

Az üzletbe azonban más klub is belepiszkálhat, ugyanis hallani lehetett a spanyol pontvadászat kiesőjelöltjéről a Real Betis csapatáról is mint kérő, emellett pedig korábban Hamburgban és az Anderlecht gárdájánál is felmerült a neve, de komoly vetélytársnak a sevillai zöld-fehérek tűnnek.

Ruiz számára a holland pontvadászat nem lenne ismeretlen, hiszen 2009 és 2011 között a Twente színeiben rúgta a bőrt, méghozzá elég eredményesen, akkor 65 meccsen 35 gólt szerzett.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése