2014. január 13., hétfő

Lescott költözhetm cél London, Pellegrini tagad - sajtóhír

Több nemzetközi sajtóorgánum is arról számolt be, mely szerint Joleon Lescott a Manchester City középső védője a télen válthat és kölcsönszerződéssel a kiesés ellen harcoló West Ham United tagja lehet. A hírt a "Polgárok" vezetőedzője Pellegrini cáfolta. 

"Nem tárgyalunk momentán egyetlen kölcsönügyletről sem! Az átigazolási piac nyitva tart január végéig, majd meglátjuk, mi lesz, de most Joleon a csapattal van." - ezzel tehát nem zárta ki Lescott távozását a tréner, csupán leszögezte, jelenleg semmilyen ügyletről nem esett szó.

A 31 esztendős angol válogatott védő 2009-ben szerződött Manchesterbe, korábban pedig az Everton, illetve a Wolverhampton csapatát erősítette. Az idei szezonban 15 meccsen kapott szerepet és ezen meccseket egy kivételével végigjátszotta, a hangsúly azonban a Premier Leaguen van, ott csupán 8 ízben vetette be Pellegrini, mely nem túl sok. A Bajnokok Ligájában két meccset kapott, míg a Ligakupa és FA-Kupa meccseken többnyire szerepelt.

A kezdőben a chilei tréner többnyire a Demichelis, Kompany duót preferálja, míg a versenybe beszáll a fiatal 20 esztendős Nastasic is, aki eddig több lehetőséghez jutott, mint Lescott.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése