2014. január 13., hétfő

Argentin válogatott védővel erősíthet a Sunderland

Az életéért küzd a Sunderland az angol labdarúgó-bajnokságban, melyben hosszú idő után tudott elmozdulni az utolsó helyről, ehhez kellett a hétvégi Fulham elleni 4-1-es siker. Az utóbbi hetekben egész jól megy a szekér, ám ahhoz, hogy nagyobb esélye legyen a csapatnak, egy kis erősítésre van szükség.  

A legújabb kiszemelt Santiago Vergini, az argentin Newell's Old Boys játékosa, aki legutóbb kölcsönben az Estudiantes csapatát erősítette. A 25 esztendős, posztját tekintve középső védő remek testi kvalitásokkal bír, tehetsége vitathatatlan, ezt mi sem jelzi jobban, hogy korábban már szóba hozták az FC Barcelona együttesével, ám az üzletből nem lett semmi. Egy ízben bemutatkozott már az argentin felnőtt válogatottba, ám lábát nem tudta megvetni, eddig csupán egy a Brazília elleni meccsen szerepelt, melyen a hazájuk bajnokságában játszó játékosokból álltak a keretek.

A Sunderland érdeklődése komolynak tűnik és ha minden igaz, a játékosnak lejár a szerződése, így szabadon igazolhatóvá válik. Egyszer már korábban megfordult Európában, fél esztendőn át a Hellas Verona gárdáját erősítette kölcsönben. A transfermarkt.de 700 ezer euróra saccolja piaci árát, azt pedig hogy mekkora esélyt látnak a szeződésre még nem saccolták meg százalékos arányban, de ők is tudnak az érdeklődésről.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése