2014. január 3., péntek

Napoli: 50 milliós ajánlatra mondtak nemet! - Oda Mourinho terve?

A Daily Telegraph arról számolt be, hogy füstbe ment az év első bombaüzlete, ugyanis a Napoli nemet mondott a Chelsea 50 millió eurós ajánlatára, melyet a londoniak Gonzalo Higuaín játékjogáért tettek. 

Mint ismeretes Jose Mourinho igen komoly csatárgondokkal küzd a Chelsea csapatánál, ugyanis a Ba, Eto'o, Torres, Schürrle négyes mindössze 10 gólt szerzett a csapat eddigi 38 találatából és egyikük sem lőtt 3 gól felett. Ellenben a csapat kölcsönjátékosa Lukaku, akit az Everton vett kölcsön immáron 9 találatnál jár a bajnokságban, tehát egymaga majdnem annyit rúgott, mint Mourinho négy a csapatnál marasztalt csatára.

A portugál tréner éveken át együtt dolgozott az argentin támadóval Higuainnal, akit most szeretne a csapatában látni újfent, ám a Napoli vezetősége másként gondolkozik. Az olasz csapathoz nyáron érkező csatár eddig igen csak jól szerepel, minden sorozatot figyelembe véve 21 meccsen 13 gólt és 6 gólpasszt jegyzett.

Roman Abramovich a Chelsea orosz tulajdonosa nem aprózta el és a hírek szerint mindjárt egy 50 millió eurós ajánlattal kopogtatott a nápolyiak küszöbén, ám ez az összeg nem volt elegendő, hogy beengedjék őt a "várba". A játékos nem eladó nagyon úgy fest. 

Jöhet Mourinho "B" terve? Vajon ki a következő kiszemelt, netán még magasabbra emelik a lécet a Higuauiért folyó transzferharcban?

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése