2014. január 3., péntek

Kaposvár: Sztárcsatár érkezhet megmentőnek

Korábban beszámoltunk Prukner László menesztéséről és Selymes Tibor lehetséges érkezéséről. Ez csupán a változás kezdete, egyes hírek szerint új tulajdonos érkezhet a csapathoz, illetve csatár poszton jelentős erősítés várható. 

Illés János ügyvezető nemrégiben arról beszélt, több játékos is távozhat a csapattól. A tisztogatás úgy tűnik megkezdődött, az első áldozat Vrucina volt, majd Prukner László követte játékosát a "lomtárba". Felsejlettek hírek, melyek szerint több távozó lehet, mint érkező. Egy biztos, a csapat nagyon reménytelen helyzetben van, 17 forduló alatt ugyanis csak 9 pontot sikerült összeszorgoskodni, így minőségi érkezőkre lesz szükség, amennyiben tényleg a bennmaradás a cél.

A hírek André Alves felé mutatnak, a korábbi kaposvári brazil klasszisra, aki még Prukner László első érája alatt forrotta ki magát, majd lett a Videoton játékosa és az NB I gólkirálya a 2010-2011-es szezonban 24 góllal. 2012-ben ciprusra szerződött az Omonia együtteséhez, ahol többek közt a korábbi válogatott labdarúgó Leandro csapattársa volt. Legutóbb a Dubai CSC labdarúgója volt, most azonban úgy fest, hogy visszatérhet korábbi sikerei helyszínére.

A 30 éves labdarúgó lehet az első a kirakósban, mely a bennmaradás felé vezet, persze ha a hír igaz és tényleg sikerül szerződtetni.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése