2013. április 10., szerda

Óriási csavar Falcao-ügyben, az üzlet megkötetett de nem a Chelsea és Reál a befutó!? – sajtóértesülés


A spanyol Marca különös infókkal állt elő, mely szerint a Falcao ügy újabb és egyben óriási fordulatot vett. A támadót a Real Madid és a Chelsea együttesével boronálta össze a sajtó és mindenki úgy számolgatott, hogy a két klub közt dől el a játékosért vívott csata. A hír meglepő, a befutó a Manchester United lehet!  

A spanyol újság úgy tudja, hogy a felek nagyon közel állnak a végleges egyezséghez és a Vörös Ördögök már egy bizonyos előleget is letettek Falcao játékjogáért. Az üzlet lebonyolítása nem lenne szokatlan, gondoljunk csak David de Gea két évvel ezelőtti leigazolására. Szinte kísértetiesen így festett a történet, az üzlet jóval korábban megköttetett, de csak később derült ki. Mindenki tartani tudta a száját, senki nem szólta el magát a sajtónak.

A hírek szerint az összeg akkora lehet, hogy a United nem egyben fizeti ki, hanem 2016-ig részletekben törleszti a kolumbiai árát. Ez a transzfer persze óriási kérdéseket vet fel, hiszen így is minőségi csatár tumultus van a klubnál.

A nyáron érkező Van Persie helye biztosnak mondható, de a többiek mind izgulhatnak. Hernandez így is több játéklehetőségre vágyik, és mikor játszik, meccsről meccsre bizonyítja, hogy lehet rá számítani. A több játéklehetőség érdekében ő így is távozó lehet, hát még ha érkezik Falcao…

Ne feledkezzünk meg Rooney manchesteri létéről sem, mely az utóbbi időben nem felhőtlen. A skót mester több nyilatkozatában nemtetszését fejezte ki, mely szerint nem hozza ki magából a maximumot az angol válogatott támadó. A csatár eligazolásáról már keringenek különböző pletykák, egyik lehetséges célpontnak a PSG-t jelölik meg, ahol összeállítanák a Zlatan-Wayne csatárduót.

Na és ott van Welbeck, aki szintén remek támadónak mondható, de a fent említett trió mögött csak negyedik számú csatárként számol vele Ferguson. Most vagy egy óriási kacsát dobott be a Marca, vagy pedig a nyár bombaigazolásának tényét vadászták le a levegőből…

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése