2013. április 10., szerda

A Corinthians elhalászhatja Európa topcsapatainak kiszemeltjét! - Hoppon maradó MU, Milan, Juve?

Borsot törhet a Corinthians fél Európa orra alá, ha a Vasco de Gama együttesével folytatott tárgyalások sikeresen zárulnak. A tét nem más Dedé játékjoga. 

A 24 esztendős brazil válogatott középső védő számos csapat kívánságlistáján szerepel. Szóba került már a Manchester United és a Liverpool csapatán kívül a Juventus, Anzhi, Benfica, Milan négyesnél egyaránt. 

A játékos ügynöke Giuliano Aranda elárulta, hogy nem csak érdeklődésről van szó, a felek már megkezdték a tárgyalásokat. - "A Corinthians valós lehetőség. Nem érdeklődésről, hanem tényleges tárgyalásokról beszélhetünk az esetükben. Nehéz lenne azt mondani, hogy nagyon közel a megegyezés, de a Corinthiansnak nagyon jók az esélyei.” - mondta a szakember

"Milan? Nem érkezett Olaszországból ajánlat, úgyhogy egyelőre nehéz lenne azt mondani, hogy a Serie A-ban folytatja. Majd meglátjuk” - felelte Aranda

„Az egyetlen megkeresés Oroszországból érkezett” - zárta mondandóját az ügynök, ezzel pedig sejtetve, hogy az Anzhi ténylegesen érdeklődött.

Dedé jelenlegi piaci értéke 7,5 millió euróra rúg.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése