2013. április 10., szerda

Nagy dobásra készül a Napoli, két brazil válogatott csillag érkezhet

Gianfranco Cicchetti FIFA-ügynöke elárulta a Radio CRC-nek, hogy Nápoly és Brazília közt él a kapcsolat. A klub játékosmegfigyelői Dél-Amerikában voltak, céljuk pedig kifejezetten két játékos megfigyelése volt. Az ügynök elárulta, hogy nagy dobásra készül a Napoli. 

A klub második az olasz pontvadászatban és Bajnokok Ligája indulásukat alig ha veszélyezteti bármi, vagy bárki. Úgy tűnik beérett a csapat és a hosszú munka gyümölcse, jövőre Európa legrangosabb kupasorozatában szerepelhet az együttes. Ezért a cél, a csapat egybentartása mellett a keret megerősítése.

A két kiszemelt nem más, mint Leandro Damiao és Wellington Nem. Mindkét játékos a brazil ligában szerepel és tagja a nemzeti válogatottnak. nézzük mit érdemes róluk tudni.

Leandro Damiao: Minden bizonnyal az ő elcsábítása lesz a nehezebb kettejük közül, hiszen neve több európai top csapat kívánságlistáján is szerepel. A kérőknek az Internacional csapatánál kell kopogtatniuk, hiszen a 23 esztendős játékos itt pengeti mindennapjait. A brazil válogatottban 2011 óta szerepel, a tavalyi olimpián pedig hat meccsen lőtt hat találatával gólkirály lett. Piaci értékét a szakértők 22 millió euróra taksáljál.

Wellington Nem: A mindössze 21 esztendős támadó középpályást óriási tehetségnek tartják, nem véletlen, hogy már ilyen fiatalon tagja a Salecaonak. A Napolinak a Fluminense ajtaján kell kopogtatnia, amennyiben tényleg komolyak a szándékaik. Nem piaci értéke folyamatosan nő, jelenleg a transfeemarkt.de szakemberei 8 millió euróra becslik értékét. "Nem" lesz könnyű megszerezni őt sem...

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése