2013. december 22., vasárnap

Arsenal: belga válogatott középpályás érkezhet

Több sajtóorgánum is arról számolt be, hogy az olasz élvonalban szereplő Cagliari védekező középpályása Radja Nainggolan igencsak felkeltette Arsene Wenger érdeklődését. 

A 25 esztendős négyszeres belga válogatott játékos januárban szinte biztosan távozik, klubja a Cagliari elnöke tegnap kifakadt és kijelentette, az megy el a télen aki akar, senkit sem tartanak vissza. Nainggolan igen csak keresett portéka lehet a télen, számos bajnokság élcsapatával összeboronálták már a nevét.

Alapembere csapatának, mondhatni, hogy nélküle nincsen meccs. A transfermarkt.de 14 millió euróra taksálja az árát, melyhez párosul egy 2015-ben lejáró szerződés, ám ez aligha számít valamit, hiszen az viheti aki a legtöbbet ajánlja a jelenlegi állás szerint. A kérdés, hogy kegyeiért kialakul-e licitháború.

Radja a Piacenza csapatában nevelkedett, majd mutatkozott be a felnőttek közt, míg nem 2010-ben előbb kölcsön, majd véglegesen megvette játékjogát a Cagliari. Ami a válogatottságot illeti, nincsen szerencsés helyzetben, ugyanis remek generáció nőtt fel a Benelux államban és megteheti a kapitány, hogy olyan játékost, mint ő mellőz.

Őszi Ádám 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése