2013. november 15., péntek

Torghelle mától szabadúszó, jöhet a csapatkeresés

A Videoton labdarúgócsapata a klub hivatalos honlapján jelentette be, hogy közös megegyezéssel szerződést bontottak Torghelle Sándorral. 

Az indok egyszerű, a játékos több játéklehetőségre vágyik, a klub pedig hozzájárult ahhoz, hogy felvontság a még fél esztendőig szóló megállapodást. Torghelle így kereshet magának új csapatot és játszhat, míg a székesfehérvári klubnak nem kell fizetnie igen csak vasokosnak mondható bérét.

Jose Gomez a székesfehérvári csapat trénere a következő képen nyilatkozott - "Torghelle Sándor személyében egy nagyszerű mentalitású, igazi harcos labdarúgót ismertem meg. Jelenleg azonban több támadónk is megelőzi őt a csapatba kerülésért folytatott küzdelemben. Mivel Sándor már nem tartozik a fiatal játékosok közé, megértem, hogy több játéklehetőségre vágyik, és úgy vélem, könnyen fog magának olyan csapatot találni, ahol jóval több játéklehetőséghez jut majd. A továbbiakra sok sikert kívánok a pályafutásához" -jelentek meg a sorok a Videoton honlapján.

Az ügyben megszólalt a támadó is, aki a következőt mondta - "Úgy érzem, mindenképpen lehet még néhány jó idényem a fociban. A Vidinél azonban az utóbbi időben egyre távolabb kerültem a kezdőcsapattól. Vannak ajánlataim más kluboktól, és biztos vagyok benne, hogy hamarosan hasznára tudok lenni valamelyik együttesnek."

A korábbi magyar válogatott labdarúgó még 2012 januárjában szerződött Székesfehérvárra, ahol minden sorozatot egybevéve 67 mérkőzésen csupán 12 alkalommal talált az ellenfelek kapujába. Az idei szezonban összesen nem kapott egy mérkőzésnyi időt edzőjétől, ez vezetett a szerződésbontáshoz.

Kezdődhet tehát a találgatás, hogy vajon hol folytatja Torghelle? Viszzatér-e korábbi klubjai egyikéhez, nevezetesen a z MTK vagy a Honvéd csapatához, vagy esetleg új klubnál nyit új fejezetet az életében.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése