2013. november 15., péntek

Klasszis csatár érkezhet a katalánokhoz - Messi keze a transzfer mögött

Nem múlik el átigazolási időszak anélkül, hogy Sergio Agüero nevét ne boronálná össze a nemzetközi sajtó valamely sztárklubbal, legyen az tél vagy nyár. A találgatások már most elkezdődtek, a piacnyitás azonban még jócskán odébb van. Az ügy viszont most más lehet mint az eddigiek... 

A hírek szerint Lionel Messi az FC Barcelona sérült klasszisa azon lobbizik a katalán klub vezetőinél, hogy válogatott csapattársával együtt rúghassa a bőrt nap mint nap, ugyanis a nemzeti csapatban rendkívül jól megértik egymást a pályán, ezt pedig klubszinten is lehetne kamatoztatni.

Az ügy azonban nem olyan egyszerű, ugyanis ezzel a Real Madrid levesébe köphetnek bele a katalánok. A királyi gárdánál nyáron is képben volt az argentin klasszis, és azóta is felhánytorgatta szerződtetését a nemzetközi sajtó, ugyanis Benzema sokszor kerül a szurkolók össztüzébe, mondván teljesitménye nem éri el a kívánt szintet.

A másik bökkenő a Manchester City lehet, mely aligha szeretne megvállni egyik legjobb labdarúgójától és mint tudjuk, a manchesteri klubnál a pénz nem számít! Agüero szerződése 2017-ig szól a "Polgárokhoz", míg becsült piaci értéke 40 millió euró, ezen adatok összevetését követően pedig láthatjuk, nem lenne olcsó üzlet az argentin megszerzése.

Sergio az idei szezonban remekül muzsikál, 14 mérkőzésen 13 gólt szerzett és 9 gólpasszt adott a társaknak. Több mint lenyűgöző teljesítmény!

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése