2013. november 19., kedd

Amikor két pénzeszsák összecsap! - avagy PSG-City háború a Real sztárjáért

Úgy fest, hogy egy játékosra fáj a foga korunk két pénzeszsákjának a PSG és a Manchester City együttesének. Ha a hírek igazak, akkor télen igazi licitháború törhet ki a két óriás között... 

A szóban forgó játékos nem más, mint korunk egyik legjobb védője Sergio Ramos, aki a Real Madrid kötelékében tengeti életét. Nehéz elképzelni hogy váltana, de sok mindenre láttunk már példát, így nem zárhatjuk ki a transzfert. Ami pedig a legfontosabb, két olyan klub szállhat versenybe érte, ahol a pénz nem számít! Vagy mégis?

A hírek szerint a Manchester City sokallja a játékos fizetését, 6,2 millió euró, ezzel pedig nagy öngólt véthetnek. A franciák ugyanakkor hajlandóak lennének emelni a tétet annak érdekében, hogy összeálljon a Thiago Silva-Sergio Ramos duó. A PSG fizetési ajánlata 7,2 millió eurót tartalmazhat.

Az átigazolási díjról nem esett szó, azonban kezeljük tényként, hogy mélyen a zsebbe kell nyúlnia annak, aki komolyan gondolja a spanyol válogatott védő szerződtetését, akinek piaci ára 40 millió euró, ehhez pedig párosul egy 2017-ig szóló hosszútávú szerződés.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése