2013. október 14., hétfő

Aggódik a West Ham menedzsere

Sam Allardyce a West Ham United 58 esztendős vezetőedzője aggodalmát fejezte ki Ravel Morrison jövőjével kapcsolatban. A tréner attól tart, hogy a Manchester United szeretné visszacsábítani a 20 esztendős angol utánpótlás válogatott játékost. 

"Nem tudom, hogy van-e visszavásárlási klauza, s hogy ha van, akkor milyen összeg szerepel mellette. Nagy aggodalmam, hogy a Manchester United vissza fogja vásárolni őt." - mondta Allardyce a sajtó munkatársainak.

Morrison 2009 és 2012 között a Vörös Ördögök utánpótlásában játszott, nevelkedett és volt a felnőtt keret tagja, pályára azonban nem lépett. Ezt követően a játéklehetőség reményében választotta a Kalapácsosokat, akik azonban kölcsönadták őt a Birmingham együttesének, ahol remek szezont zárt. Az új évadra már nem adták kölcsön, és a Ligakupát, illetve a bajnokságot figyelembe véve eddig 8 meccsen 4 alkalommal rezgette meg az ellenfelek hálóját.

Allardyce menedzser szavai, és az aggodalom egyértelművé teszi, hogy számít fiatal játékosára és komoly szerepet szán neki a továbbiakban. A jövő azonban kifürkészhetetlen...

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése