2013. szeptember 5., csütörtök

Hosszabbított az Udinese brazil ásza

Danilo Larangeira, röviden csak Danilo új 2018-ig szóló kontraktust kanyarított alá az Udinese együttesével. A brazil támadó érzi a belé vetett bizalmat és örül a hosszabbításnak. 

A 29 esztendős középső védő két esztendővel korábban került a Seria A fekete lovához, hiszen sosem lehet tudni, milyen szezonra lehet számítani az udinei klubtól. Danilo élvezi a bizalmat és a védelem motorja lett. Az idei szezonban az Európa Liga meccseket is figyelembe véve 6 mérkőzésen szerepelt és minden játékpercet a pályán töltött.

"Ez egy nagy elégedettség a számomra. A klub mindig magas célokat tűz ki Olaszországban, illetve Európában, és örülök, hogy itt folytathatom. Fontosnak érzem magam." - nyilatkozta  Danilo az Udinese hivatalos honlapjának.

Danilo korábban az Atlético Paranaense együttesében szerepelt, majd a Palmerias együttesét erősítette, mikor lecsapott rá az Udinese. Piaci értéke akkor 3,5 millió euróra rúgott, mára a becslések szerint azonban már 7,5 milliót ér. Ezzel pedig a Luis Muriel mögött (14 millió euró), a klub második legértékesebb játékosa.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése