2013. szeptember 4., szerda

Gondok Barcelonába: két kulcsjátékos is megsérült

Még alig kezdődött el a szezon, máris gondokkal küzd az FC Barcelona labdarúgócsapata és persze Tata Martino vezetőedző. Ami azt illeti két a hazája válogatottjába behívott labdarúgó is visszatért a klubhoz, mivel sérülés miatt nem tudta vállalni a nemzeti csapatban való szereplést. 

Emlékezhetünk, hogy tavaly milyen védőgondokkal küzdöttek a katalánok, volt hogy két védekező középpályás játszott a védelem tengelyében. Ez a nem kis probléma megint megismétlődhet, hiszen nem sikerült védőt szerezni a nyáron, sem David Luiz sem pedig Thiago Silva nem költözött Barcelonába. Emellett elküldték Abidalt, aki maradt volna és véleményünk szerint élni is tudott volna az előtte adó lehetőségekkel, de ez már a múlt, ő már a Monaco együttesét erősíti. Rossz hír a szurkolók számára, hogy a veterán klasszis Puyol felépülése igen nyögvenyelősen halad, így ő sem ma vagy holnap kerül vissza a keretbe.

Na de a friss sérültek! Vicente del Bosque a spanyol válogatott vezetőedzője kénytelen volt új játékost behívni Busquets helyére, aki a Valencia elleni hétvégi bajnoki mérkőzésen sérült meg, így lemarad csapata mindkét selejtezőjéről. A másik sérült Dani Alves, aki szintén a hétvégén sérült le, ám elutazott Brazíliába, ám pár tréninget követően kiderült, nem tudja vállalni a két soron következő meccset (Ausztrália és Portugália), így a rehabilitációt Barcelonában folytatja.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése