2013. szeptember 4., szerda

Cristiano Ronaldo mérges és bánatos! - kezdődik a tavalyi hiszti?

Megérkezett a portugál válogatott edzőtáborába Cristiano Ronaldo, azonban a portugál lapok arról számoltak be, hogy nincs minden rendben, a Real Madrid játékosán látszik, hogy nem boldog, sőt kifejezetten rossz kedve van és nem úgy áll a dolgokhoz, ahogyan szokott. Az újságírók hiába kérdezték a klasszist, nem válaszolt, kitért a kérdés elől. Egyet ne feledjünk az éremnek mindig két oldala van. 

Persze egy újságíró az ravasz és ha nem kap választ az alanytól, megpróbálja megkerülni, így történt ez most is, ugyanis a csapattársaknál is kérdezősködtek, míg nem egy meg nem nevezett személy a következő képen nyilatkozott -  "Azt mondta Cristiano, hogy mérges Özil eladása miatt. Rendkívül rossz hír ez számára, hiszen Özil volt az a játékos a csapatban, akivel a legjobban ismerték egymás játékát, a német mindig pontosan tudta, hová fog bemozogni. A Real Madrid nem is kívánhatna jobb irányítót nála." 

A német karmester három esztendőt húzott le a klubnál, egy szezonnal később érkezett mint Cristiano, azonban rövid idő alatt nagyon jó barátok lettek és a pályán is nagyon hamar kiismerték egymás mozdulatait. 

Véleményünk szerint hiba volt Özil eladása, ez alapvetően befolyásolja majd a fővárosiak teljesítményét, azonban az átigazolási időszak már csak ilyen, a játékosok jönnek mennek, van aki kegyvesztett lesz, helyette pedig érkezik egy új üdvöske, jelen esetben Bale! Nos, igen egy majdnem 100 millió eurós transzfer, tehát Özil eladása kapóra jött, hiszen sok pénzt adtak érte és egy hely is felszabadult.

Ronaldo bánatos barátja távozása miatt és mérges a klubvezetésre a bánásmód miatt, de valóban csak ennyikről van szó? Szerintünk nem! Bale potenciális ellenfele lehet Ronaldonak! Bár egy csapatba szerződtették őket, két dudás nem biztos hogy megfér egy csárdában...

Bale csaknem annyiéért érkezett mint Ronaldo, körülötte forog most a világ, mindenki rá kíváncsi, ez pedig árnyékot vet a portugálra aki egyébként sem kezdte valami szenzációsan az idényt, ellenben Di Maria és a friss szerzemény Isco. Úgy gondoljuk egy jó adag féltékenység áll a rosszkedv mögött és elképzelhető, hogy csakúgy mint tavaly idén is egy jó adag hisztivel kezdődik majd a szezon.

Vajon ki lövi a szabadrúgásokat? Bale állítja, Ronaldo a főnök, de vajon meddig? Az elkövetkezendő hetek nagy kérdése, hogy háború lesz-e csapaton belül, vagy sikerül megtalálni a két dudásnak a közös hangot, nem kiégetni a másik játékát a pályán...

Idővel mindenre válasz kapunk...

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése