2013. július 3., szerda

Videó: Messi barátai 8-5-re legyőzték Neymar barátait a gálameccsen

Peru fővárosában egy limai jótékonyáig gálameccsen csapott össze kedden Neymar, illetve Messi barátaiból álló két együttes. A találkozó zsúfolt lelátókat, 30 ezer ember vonzott, volt aki 720 ezer forintnak megfelelő soltért (perui pénz) váltott jegyet. A befolyó pénzösszeget pedig jótékony célokra fordítják majd, hátrányos helyzetű gyerekek és fiatalok támogatásával foglalkozó egyesületek között osztják el az összegyűjtött pénzt. 

A közönség igen jól szórakozhatott, hiszen a találkozó 13 gólt hozott 8-5-ös eloszlásban Messi csapatának javára. A Barcelona argentin sztárja Messi, illetve a friss szerzeménye Neymar egyaránt két alkalommal talált a kapuba. A két csapatnak természetesen edzője is volt, Messi barátait Fabio Capello irányította, míg a túloldalon Zico foglalt helyet.

A jótékonysági sorozat ezzel pedig nem ér véget, a Messi vezette sorozat tehát a kolumbiai Medellínben rendezett Robinho és barátai elleni meccset követően (9-6 Messiéknek) Peruban folytatódott, a következő két állomás pedig szerdán Los Angeles, majd pedig szombaton Chicago lesz.

Messi barátai - Neymar barátai 8-5

A kezdeményezés remek, reméljük minden helyszínen teltház lesz, és sok rászoruló gyermeken segítenek majd ezen zsenik laza passzai, góljai.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése