2013. június 5., szerda

A Montpellier még mindig Giroud utódját keresi! - most talán megtalálták...

Azt követően, hogy tavaly megnyerte a francia bajnokságot a Montpellier, az idei szezonban igen csak leszerepeltek, pedig a csapatot sikerült egybetartani egy játékos kivételével. Giroud a csapat gólgyárosa és egyben a bajnokság gólkirálya az Arsenal együtteséhez távozott, ezzel pedig nagy űrt hagyva maga mögött a támadósorban.  

Senki sem pótolhatatlan, csak meg kell találni az adott játékszisztémába illő játékost. A Montpellier szakemberei, most Djamel Bakar személyében látnak lehetőséget. a 24 esztendős korábbi francia utánpótlás válogatott támadó szerződése a Nancy együttesénél lejárt, így ingyen szerezték meg a játékjogát.

Bakar ifjúsági karrierje az AS Monaco együtteséhez fűződik, csakúgy profi pályafutásának kezdete 2007-ben. A kaszinóvárost 2009-ben hagyta el, azóta a Nancy alkalmazásában állt. Ami a mögöttünk lévő szezont illeti 35 mérkőzésen szerepelt többnyire kezdőként kapott játékleheltséget. A bizalmat 5 góllal és 4 gólpasszal, na meg persze mezőnymunkával hálálta meg.

Kíváncsian várjuk, hogy vajon tényleg ő lesz-e az új Giroud, vagy vele is bakot lő a Montleppier, mely jövőre szeretne sokkal előkelőbb helyen zárni a szezon végén.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése