2013. május 22., szerda

Transzfermizéria: Ibrahimovic és Thiago Silva ügy lezárva!

Az utóbbi időben sokat lehetett arról olvasni, miszerint Ancelotti mester távozása magával szippanthatja a PSG két legnagyobb sztárját Zlatan Ibrahimovic és Thiago Silva személyében. 

A párizsi klub elkezdett építeni valamit, van egy álmuk,van egy projektjük, melyet szeretnének megvalósítani, és nem azért igazolták le egy esztendővel ezelőtt a brazil és svéd világsztárt, hogy a szezon végén továbbadjanak rajtuk. A munka tudatos, a gerinc megvan, mely köré építkezik a csapat. Az edző személye változni fog, de a cél nem, és ennek a célnak mindketten tagjaik, ezt le is szögezték.

Zlatan már korábban tett róla nyilatkozatot, hogy nem kíván továbbállni, ezt pedig most Leonardo is megerősítette az L'Équipe-nek adott rövid nyilatkozatában - "Sem Ibrahimovic, sem Thiago Silva nem hagyja el a klubot, még akkor sem, ha Ancelotti elmegy." 

Ezt követően pedig az RMC-nek Paulo Tonietto (Silva ügynöke) elmondta - "Nulla százalék az esély arra, hogy távozzon a nyáron, a PSG nem akarja eladni. Fontos része a projektnek, és maradni fog, attól függetlenül, hogy mi lesz Ancelottival."

Kell ennél több? Maguk a játékosok, az ügynök és a klubvezetés is megerősítette azt, hogy Silva és Ibra jövőre is a PSG dresszében szerepel majd.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése