2013. március 11., hétfő

Real Madrid: López zseniális, felépülése esetén is a padon maradhat Casillas

A sajtótájékoztatón nem jelent meg, azonban most kinyilatkozta magát a Manchester United veterán trénere Sir Alex Ferguson, aki szerint ha nem López, hanem Casillas véd akkor csapata ott lenne a legjobb nyolcban. A szakember szavai sejtetnek valamit és tényleg felmerül a kérdés, hogy mi lesz ha felépül Iker Casillas a csapat világ- és Európa-bajnok kapusa. 

Előbb Sir Alex Ferguson szavaival élünk - "Úgy vélem, hogy López megmentette őket. Jobb lett volna, ha Casillas véd. - kezdte a United trénere, majd folytatta - Iker nem védte volna azokat a lövéseket, amiket López. Kijött Danny Welbeckre az első félidőben, lement Robin van Persie lábához, illetve kijött és eltalálta Nemanja Vidic fejét... Casillas nem ilyen típusú kapus."

A spanyol sajtó már elkezdett foglalkozni a két kapus helyzetével és többen úgy vélik, hogy ezt a Bajnokok Ligáját már López védi le a királyiak kapujában. Egy biztos, Casillas nincs könnyű helyzetben, hiszen sérülése előtt Adant védette Mourinho, most pedig egy ilyen remekül védő López áll a helyén....

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése