2013. március 11., hétfő

Pique hű stílust és támadójátékot ígér, na meg katalán továbbjutást

A keddi Bajnokok Ligája visszavágó előtt Pique a Barcelona spanyol válogatott védője nyilatkozott esélyeikről és elvárásairól. A klub stílusához hű játékot és agy küzdelmet ígér, na meg persze bítik a továbbjutásban. A párharc mellett kitért edzőjük Tito Vilanova hiányára.  

"Az AC Milan egy nagy múltú, versenyképes csapat. Tudjuk, hogy egy nehéz meccs lesz. Hűek maradunk a stílusunkhoz, végig támadni fogunk a mérkőzésen, egy 3-0-s győzelemben reménykedünk" - így nyilatkozott Pique a meccsel kapcsolatban.

Ezt követően pedig edzőjük hiányáról beszélt és arról, hogy várják vissza a szakembert - "Tito nagyon hiányzik. Bízunk benne, és vissza akarjuk őt kapni. Nagyon nehéz helyzetben vagyunk edző nélkül, mint egy kórus karmester nélkül, de túl kell magunkat tenni ezen. Tito New Yorkból segít minket. Az egészsége a legfontosabb dolog, nem akarunk rá nyomást helyezni. Szóval csak várunk, míg felépül." - zárta mondandóját a válogatott védő.

Ne feledjük, nagyon nehéz helyzetben a Barca, hiszen két gólos hátrányt kell ledolgozniuk itthon és amennyiben gólt kapnak szinte lehetetlen helyzetbe kerülnek, így a védekezésre és a támadásra egyaránt koncentrálniuk kell majd. A másik pedig a tényleges edző nélküli lét, igaz ott van Roura, de láthatjuk, nem bír olyan kvalitásokkal mint Villanova, vagy éppen a korábbi sikeredző Guardiola és akármilyen profi játékosok alkotják a klubot, a hiány érződik...

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése