2013. március 11., hétfő

Heynckes nem kér irodai munkát, Guardiola érkezésével távozik

Igen érdekes helyzet alakult ki Münchenben, hiszen Heynckes a Bayern jelenlegi edzője egy nagyon jó csapatot hozott össze az idei esztendőre, de mindhiába, a szezon végén kiadják az útját. Helyére Guardiola az egy évet pihenő katalán sikeredző érkezik. 

Magasan lehet a léc, hiszen szakemberek és fanatikusok minden idők legjobb Bayern Münchenéről beszélnek. Vajon tényleg indokolt a váltás, jó döntést hozott a klubvezetés? Ha minden jól alakul, akkor a csapat akár triplázhat is, hiszen a bajnoki cím már kijelenthető, hogy zsebben, míg a kupában és a Bajnokok Ligájában is áll a csapat, menetel.

Ez legen a jövő zenéje, hogy Guardiola leszerződtetése jó húzás-e, azonban Heynckes jövője kétes. A szakember egyértelműen kijelentette, hogy irodai munkát nem vállal, bár Karl-Heinz Rummenigge, a bajor klub ügyvezető elnöke szeretné, ha nem távozna a klub kötelékéből az edző.

"Nem hiszem, hogy elfogadok egy irodai munkát ötven évnyi játékos és edzői karrier után. Az egyszerűen nem az én világom." - így reagált Heynckes, akinek így a jövője kétes, azonban lehetőségekben biztosan nem lesz hiánya. Nemsokára jöhetnek a találgatások, vajon hol is folytatja...

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése