2013. március 21., csütörtök

Hoppá: Három Barca játékost vehet az Arsenal - fordul a kocka

Az utóbbi években Arsene Wenger kinevelt játékosait sorra elhordták a nagy európai klubok. Említsük csak meg a City, a United, vagy a Barca csapatának nevét. Utóbbi előbb Fabregas, majd pedig Song elcsábításával tört borsot a londoniak trénerének orra alá. Úgy tűnik, nyáron fordul a kocka...  

Wenger jelentős összeget kap a klub tulajdonosaitól arra, hogy megerősítse az ágyúsok keretét. A legfrissebb pletykák szerint Podolski elhagyja a klubot, a német csatár a Juve együtteséhez távozhat, így mind szakmailag, mint pedig pénzügyileg indokolt, megoldott lehet a "nagy" terv.

Három katalán játékos is a célkeresztben van, személy szerint David Villa, Alexis Sanchez és Victor Valdes. Így trióban venné meg Wenger a katalánok különítményét.

Victor Valdes már kijelentette távozási szándékát a szezon végén, az ágyúsoknál pedig kapusgondok vannak, mind Fabianski, mind pedig az első számú hálóőr Szczesny elvesztette trénere bizalmát. A katalánok hálóőrének neve már korábban felmerült, egyes hírek szerint 10 millió eurót is megérne a francia mesternek.

David Villa távozni szeretett volna, azonban nem engedték el, az ő esete érdekes lehet, hiszen a katalánok második legeredményesebbje idén és igazán jó formába kezd jöbbi. Mondhatni kezd visszatérni a régi Villa, a katalánok nem biztos, hogy feltétlen megválnának tőle, ez persze nagyon összetett, hiszen érkezőkről is hallani a Nou Camp táján. Felcsillan Neymar és Agüero neve is, mint lehetséges érkező támadó.

Sacnhezt többek közt az AC Milan csapatával hozták szóba, az Arsenal egy új szál, mindenesetre úgy tűnik Wenger lát fantáziát a chilei támadóban. 

Nyáron minden kiderül, meglátjuk valójában fordul-e a kocka...

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése