2012. november 24., szombat

Chelsea: Benítez szerint Cole és Lampard távozik, forr körülötte a levegő...

A hét közepén nagy események zajlottak le a Chelsea háza táján. A Juve elleni BL vereséget követően Abramovic menesztette a Sikeredzőt Di Matteot, ezen történések előtt a szurkolók többsége, legyen az Chelsea szimpatizáns, vagy bármely más klub fanatikusa némileg értetlenül álltak. Tény, ami tény menesztették és új edzőt kellett keresni. 

A tulaj választása a Liverpool korábbi sikeredzőjére, a munkanélküli Rafa Benítezre esett, aki első körben hét hónapos megbízatást kapott  A 2012-2013-s szezon végéig. Kinevezése tűzlabdaként csapott a szimpatizánsok közé, sokan nem kedvelik őt. Ha különböző fórumokról kellene kiemelni szövegeket akkor sok jót nem találnék

A levegő azóta is forr Londonban, a tréner viszont ezzel nem törődik, igyekszik munkájára koncentrálni, szeretne minél többet kihozni a csapatból ezen rövid idő alatt. Nem is lesz könnyű dolga, hiszen hétvégén a címvédő és listavezető Manchester City ellen debütálhat a kispadon.

A kedélyeket borzolta a Daily Mailnek adott interjúja ,melyben elmondta, hogy nem lát reális esélyt arra, hogy a klub két veterán ikonja Cole és Lampard a "kékeknél" maradjon. - "Jelen pillanatban az a legvalószínűbb, hogy mindketten távoznak. Csupán hét hónapra szerződtem le, talán ha két-három évre szólna a szerződésem lenne befolyásom a dologra, de így nincs. Nehéz dolog ez, de egy menedzsernek néha szembesülnie kell ilyen döntésekkel."

A kedélyeket a spanyol mester egy esetleges Manchester City elleni diadallal könnyedén lecsitíthatja.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése