2012. július 19., csütörtök

Holland válogatott csatárt vett a Gladbach rekordösszegért

Napok óta téma volt, hogy Luuk De Jong távozik a Twente csapatától. A fiatal csatárt a Borussia Mönchengladbanc csapata szemelte ki és nagyon magabiztosnak tűnt a játékos megszerzésével kapcsolatban. De Jong piaci értéke 12 millió euró, ám élő szerződése volt  a Twente csapatával, így ez az összeg felfelé kanyarodott a tárgyalások során. Már két napja napvilágot láttak olyan hírek, mely szerint a holland válogatott csatár már átesett az ilyenkor szükséges orvosi vizsgálatokon.

„Megfelelő lépésnek látom a váltást a karrieremben. A két klub még tárgyal, így jelenleg ötven százalék esélyt látok a távozásomra" - nyilatkozta  De Jong pár napja.

Tegnap viszont már hivatalossá vált a klubváltás, a játékost be is mutatták és a délután folyamán már edzésbe is állt. A csatár klubrekordot jelentő 15 millió euróért érkezett a csapathoz,  mellyel öt éves szerződést kötött. A 21 éves csatárcsillag két szezont töltött a Twente csapatában és 75 mérkőzésen 39 gólt szerzett. Tagja volt az EB-n leszereplő holland nemzeti csapatnak.

Kedveld facebookos oldalunkat és légy tagja közösségünknek, ha megteszed üzenőfaladon megjelennek a friss híreink. Íme az oldal: http://www.facebook.com/SportToll

Szerző: Őszi Ádám 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése