2012. július 19., csütörtök

Berbatov távozik Manchesterből, angol és olasz kérője van

Dimitar Berbatov több játéklehetőségre vágyik, és távozik a Manchester united csapatától minden bizonnyal. A bolgár támadó az idei szezonban teljesen háttérbe szorult, és csupán 12 mérkőzésen léphetett pályára. A játékost angol és olasz klub is csábítja. 


„Az az igazság, hogy imádom ezt a klubot, de úgy nem tudok segíteni, ha nem játszom. Játszani akarok, de erre itt általam ismeretlen okok miatt nincs módom, így mindenkinek jobb, ha elválnak útjaink. Ha nem távozhatok, akkor profiként próbálom tovább segíteni a csapatot, akármennyi lehetőséget is kapok.” - nyilatkozott a 31 éves támadó.

Olasz lapok már napokkal ezelőtt arról számoltak be, hogy az AC Milán csapata kacérkodik a gondolattal, hogy leigazolja a támadót. Miután hivatalossá vált, hogy a svéd klasszis Inrahimovic elhagyj a klubot, nyilvánvalóvá vált, hogy csatárt kell igazolnia a klubnak. A tárgyalásokat napokon bellül megkezdhetik a felek. A másik érdeklődő a Premier League frissen feljutó, a nagy terveket szövögető  West Ham United. A Daily Mirror úgy értesült, hogy a Kalapácsosok készek ajánlatot tenni a bolgár csatárért, melynek piaci értéke 11,5 millió euró, ám akár olcsóbban is megszerezhetik. Berbatov állítása szerint beszélt Sir Alex Fergusonal és akár 6 millió euróért is elengedhetik.

Kedveld facebookos oldalunkat és légy tagja közösségünknek, ha megteszed üzenőfaladon megjelennek a friss híreink. Íme az oldal: http://www.facebook.com/SportToll

Szerző: Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése