2012. július 24., kedd

Az Everton ausztrál válogatottja Thierry Henry csapattársa lesz

Az ausztrál válogatott ikonja hosszú idő után elhagyja a szigetországot és átteszi székhelyét az Egyesült Államokba. A szóban forgó játékos nem ás mint Tim Cahill az Everton 32 esztendős középpályása, aki 1998 óta játszik Angliában a felnőttek között. A Millwall alkalmazásában állt 1998-2004-ig és  217 mérkőzésen 52 gólt szerzett. Remek teljesítményére felfigyelt az Everton és 2004-ben leigazolta. Azóta 278 mérkőzésen lépett pályára a liverooli csapat színeiben és 68 alkalommal volt eredményes. Ez a korszak most lezárul és Tim a New York Red Bulls csapatában folytatja pályafutását. 

"Tim jelképes összegért a Red Bullsban folytatja pályafutását, ha sikeresen átesik az orvosi vizsgálatokon. Néhány napon belül az Egyesült Államokba utazik" - tette közzé az Everton hivatalos honlapja.

Hazájában rendkívül szeretik, beválasztották minden idők legjobb ausztrál válogatottjába. A nemzeti tizenegyben 55 alkalommal szerepelt és 24 alkalommal volt eredményes. Új tengerentúli csapatában olyan játékosokkal szerepelhet majd együtt, mint Thierry Henry, Rafael Márquez vagy pedig az amerikai válogatott Chris Albright.

Kedveld facebookos oldalunkat és légy tagja közösségünknek, ha megteszed üzenőfaladon megjelennek a friss híreink. Íme az oldal: http://www.facebook.com/SportToll

Szerző: Őszi Ádám 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése