2012. május 30., szerda

PSG: 150 milliós ajánlat Rooney játékjogáért? Ez őrület

Elképesztő hírek láttak napvilágot a mai nap folyamán. A PSG katari tulajdonosa nem sajnálna akár 150 millió eurót sem kifizetni a Vörös Ördögöknek a 26 esztendő Wayne Rooney játékjogáért. A párizsi csapat komoly erősítéseket tervez a nyáron és ehhez egy nagy nevet is szeretnének leigazolni. Eddig Kaka és Higuain megszerzése volt a cél, ám úgy tűnik az argentín csatár marad Madridban, Kaka érkezése nem kizárt. Nos, ha az olajmilliárdos tulajdonos kifizetne ennyi pénzt a Uniternek akkor azzal Rooney lenne minden idők legdrágább játékosa. A csillagászati átigazolási összeg mellé nagy valószínűséggel hasonló mértékű fizetés is párosulna. Az érdeklődésről Rooney menedzsere is tud. A Párizsi alakulat kivívta a BL indulás jogát és a tervek szerint három éven belül Bajnokok Ligáját szeretnének nyerni.

A kérdés, hogy van e az a pénz amiért a Manchester elengedné csatárát, vagy mindenáron megtartanák. A másik kérdés, pedig, hogy maga a játékos akar e távozni és ha akar Párizs megfelel e. Az ügynek nagy valószínűséggel lesz folytatása, így nemsokára többet tudhatunk majd meg, ám az bizttos, hogy Rooney jelenleg nem ezzel hanem az EB-re való felkészüléssel foglalkozik foglalkozik. 

Működik egy facebookos oldalunk is, kedveljétek, likoljátok az oldalt és üzenőfezlatokon megjelennek a legfrissebb hírek. Jó kommentelgetést, olvasgatást http://www.facebook.com/SportToll

Szerző: Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése