2012. május 30., szerda

Felkészülés: Mindhárom EB résztvevő győzni tudott

A mai nap folyamán három EB-re készülő csapat lépett pályára felkészülési mérkőzésen és mindhárom győzelmet aratott. Ki könnyebben ki pedig nehezebben. Nézzük mi történt a mérkőzéseken.

A spanyol válogatott tartalékosan felállva Barca játékosok nélkül könnyedén verte meg Dél-Korea együttesét. Torres révén már a 12. percben megszerezték a vezetést a Spanyolok, ám erre még volt válasza Koreának a 43. percben egyenlítettek Kim révén. A Spanyolok a szünetet követően hengereltek, három gólt szereztek. Előbb az 52. percben Alonso büntetőböl, majd pedig pár percre rá Cazorla talált a kapuba. A végső döfést Negredo adta meg  a 80. percben.

Spanyolország - Dél-Korea 4-1

A svéd válogatott azt az Izlandot fogadta, aki pár nappal ezelőtt nagyon megszorongatta Franciaországot. A találkozó könnyedén kezdődött a Svédeknek ugyanis a 2. percben Ibrahimovic talált a hálóba, majd tíz percre rá Toivonen növelte kettőre az előnyt. Ekkor úgy tűnt komoly verésbe is beleszaladhatnak az Izlandiak, ám nem így történt, mivel a félidő közepén Sigthorsson révén szépített Izland. A második félidőben mind a két tréner sok cserét hajtott végre és az Ibrahimovic helyére behozott Wilhelmsson gólt szerzett. A végén még Izland szerzett egy gólt a 93. percben Jonasson révén, ám ez csak a szépítésre volt elég.

Svédország - Izland 3-2

A holland válogatott ezúttal Szlovákia ellen feledtette volna az utóbbi napokban elszenvedett két kínos vereséget. Nos, a vezetés hamar megvolt Salata öngóljával, ám a fantasztikus játékkal adósak maradtak a narancssárga mezesek. Az összecsapás néha hevessé vált, két sárgalapot is kénytelen volt kiosztani a játékvezető. Majd a 75. percben a Sneijdert váltó Van Der Vart talált a kapuba és állítótta be a végeredményt. Ha Robbenék EB-t szeretnének nyerni akkor ettől sokkal jobb teljesítményre lesz szükségük a közeljövőben.

Hollandia - Szlovákia 2-0

Egy mai felkészülési mérkőzés eredménye
Svájc-Románia 0-1

A holnapi nap folyamán három EB résztvevő lép majd pályára.
Görögország-Örményország
Németország-Izrael
Franciaország-Szerbia

Működik egy facebookos oldalunk is, kedveljétek, likoljátok az oldalt és üzenőfezlatokon megjelennek a legfrissebb hírek. Jó kommentelgetést, olvasgatást http://www.facebook.com/SportToll

Szerző: Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése