2012. május 30., szerda

A Porto kompromisszum kész, Hulk 50 millióért lehet a Chelsea játékosa

Már korábban beszámoltunk róla, hogy a Chelsea szemet vetett a Porto brazil csatárára Hulkra. Ám a játékos szerződésbe foglalt kivásárlási ára 100 millió euró, mely roppant sok. Lapértesülések szerint közel a két klub közti megállapodás, ugyanis a portugálok is rájöttek, hogy ez az összeg nem reális, így körülbelül 50 millió euró fejében válthat klubbolt a brazil csillag. A Sárkányok elöljárói felvették a kapcsolatot a londoni kékekkel és javában folynak a tárgyalások.


Már most kijelenthető, hogy a friss BL győztes jelentősen megerősíti keretét, de távozók is vannak, illetve lesznek. Drogba már bejelentette távozását és Kalu is elhagyja a klubot. Emellett a Real Madrid szeretné megszerezni Ivanovicot.

Két játékos is érkezett már a klubhoz, a Werder Bremen csapatától Marko Marin illetve a Lille szuper tehetsége Hazard. Ha sikerül megszerezniük Hulkot akkor Torres, Hazard, Hulk támadótriója lesz a Chelsea csapatának.

A kérdés, hogy ki fog padozni, vagy esetleg három támadós játékra tér át a londoni alakulat?
Nos ha Abramovicsnak sikerül meggyőznie Guardiolát, hogy üljön le a Chelsea kispadjára, akkor könnyen elképzelhető, hogy a csapat játékstílust vált és három támadós rendszerben játszik a továbbiakban.

Működik egy facebookos oldalunk is, kedveljétek, likoljátok az oldalt és üzenőfezlatokon megjelennek a legfrissebb hírek. Jó kommentelgetést, olvasgatást http://www.facebook.com/SportToll

Szerző: Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése