2015. november 24., kedd

Átigazolásfigyelő: A Fradi első téli igazolásról írnak

Ahogy közeledünk az átigazolási időszak nyitásához, úgy jönnek a pletykák és nem csak a nemzetközi, hanem a honi színtéren egyaránt. A bosnyák sajtó kész tényként közli a bajnoki éllovas Ferencváros első téli igazolását. 

Két bosnyák lap, a sport1.ba és a sportprimus.ba is tényként közli, hogy a télen a Zeljeznicar jobb oldali szélsője a magyar fővárosba, pontosítva a Ferencvároshoz szerződik. A 27 esztendős Ognjen Djelmicet a bosnyák csapat legjobbjaként emlegetik, s megjegyzik, hogy bár korábban arról volt szó, hogy a felek hosszabbítanak, ez dugába dőlt, így Ognjen Djelmic a télen szabadúszóvá válik. Szerződése 2016. január 31-én lejár, így a magyar bajnokaspiráns átigazolási díj ellenében köthet megállapodást a korábbi utánpótlás-válogatott labdarúgóval.

A szóban forgó bosnyákra minden magyar szurkoló emlékezhet, ugyanis a két csapat az Europa Liga selejtezőpárharca során találkozott, Djelmic pedig be is talált Dibusz hálójába. A 27 esztendős szélső, aki egyébként védekező középpályásként is szokott szerepet kapni a szezon egészét figyelembe véve 23 mérkőzésen 9 gólnál tart, s kirobbanthatatlan klubcsapata kezdőjéből. 

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése