2015. szeptember 28., hétfő

Robbant a "bomba"! - Higuain csúnyán beolvasott CR7-nek

Ha valaki, akkor Gonzalo Higuaín a Real Madrid ex-támadója jól ismeri korábbi csapattársát a klub portugál klasszisát CR7-et! Testközelben, egy öltözőben szívták a levegőt éveken át, részesei voltak egymás mindennapjainak. Az argentin és a portugál kapcsolata nem felhőtlen, ezt eddig is tudtuk... 

A Don Balonnak adott interjújában a Napoli gólfelelőse élesen kritizálta a portugált - "Ronaldónak hatalmas egója van. Ha nem őt tartod a legjobbnak, nem lesz a barátod. Cristiano meg van győződve róla, hogy ő a világ legjobb játékosa, de szerintem túlértékelt. Többször voltam egy öltözőben Messivel, és mondhatom, össze sem lehet hasonlítani őket."

Higuaín egy korábbi nyilatkozatában arról is beszélt, hogy pont Cristiano Ronaldo miatt hagyta el Madridot, elege lett abból, hogy mindig CR7 alá kell játszani.

Nápolyban roppantmód tisztelik az argentint, aki meghálálja 37 millió eurós vételárát, Aurelio De Laurentis elnökúr személyes kedvence. Elcsábítani sem lesz egyszerű, ugyanis szerződésébe 100 millió eurós kivásárlási záradékot raktak, a nyáron ez például az Arsenalt is elriasztotta. Higuaín 2013-as érkezése óta 107 tétmérkőzésen szerepelt a Napoliban és 57 alkalommal rezgette meg az ellenfelek hálóját. Idén ezidáig kirobbanó formában van, igaz ez a csapatról nem feltétlenül mondható el.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése