2015. szeptember 29., kedd

Átigazolási hírek: Két játékost figyel az FC Barcelona!

Honi riválisától igazolna az FC Barcelona labdarúgócsapata!? - Nos, a spanyol sajtó egybehangzóan állítja, hogy a katalánok két Valencia játékosra is kivetnék hálójukat, s játékosmegfigyelőket küldtek hétvégén a Granada elleni bajnoki mérkőzésre. 

Állítólag nem csak játékosmegfigyelők, de Robert Fernández, a Barcelona sportigazgatója is helyet foglalt a lelátón, s Shkodran Mustafi, illetve Sofiane Feghouli  játékát leste. Könnyen lehet, hogy a télen ajánlatot tesz a katalán klub, melynek átigazolási embargója lejár, így többek közt Arda Turan is bevethetővé válik majd. A tiltás végett Enrique mester és csapata aktív tagja lehet a piaci eseményeknek.

Shkodran Mustafit hosszútávú 2019 nyaráig érvényes szerződé köti  a "denevérekhez", az ő megszerzése sokkalta nehézkesebb lehet. piaci árát a transfermarkt.de legutóbb 20 millió euróra taksálta. A 23 esztendős világbajnok középhátvéd a szezonban ezidáig minden mérkőzést végigjátszott, kirobbanthatatlan a Valencia kezdőjéből. 

Sofiane Feghouli esetében teljesen más a leányzó fekvése, a villámléptű  algériai szélső szerződése 2016 nyarán lejár. A felek nem tudtak megegyezni a hosszabbítást illetően, s amennyiben ez így marad, a téli átigazolási időszak lesz az utolsó, amikor még pénzzé teheti játékosát a Valencia. Villámléptű szélsőt vegyenek jó áron! - kiabálná a kofa a piacon, avagy hiába a 16 millió eurós piaci ár, idézőjelesen aprópénzért is megszerezhető lehet a játékos áron alul. 

Ez azonban mind csak pletyka egyelőre...

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése