2015. augusztus 18., kedd

Újra Footgolf hírek a FociClub.hu-n

Korábban rendre friss információkkal jelentkeztünk a footgolf honi világából, megismerhettétek a sportág szabályait, s rendre friss híreket kaptatok a magyar versenyekről, illetve az országos bajnokság állásáról, a külföldön is rajthoz álló magyarok eredményeiről, sőt az országos bajnokságban mi is elindultunk, ám sajnos a kapcsolat különféle okok miatt megszakadt a FociClub.hu és a sportág magyar vezetői között. Ez azonban már a múlt, újfent él a kapcsolat mindkét fél örömére, így ha minket olvastok, semmiről nem fogtok lemaradni, ami footgolf. 

Rövidesen jelentkezni fogunk egy interjúval, melyet Gelencsér Gáborral, a sportág honi atyjával készítünk. Válaszokat kapunk a footgolf jelenlegi helyzetére hazánkban, a fejlődési folyamatokra és tapasztalatokra, melyet az elmúlt időszakban sikerült szerezni.

Emellett bejelentjük, hogy immáron nem csak Kisoroszi ad otthon a magyar bajnoki fordulóknak, új pályák és helyszínek tarkítják a versenynaptárt. Elővettük tehát a fényképezőgépet és bejártuk Zircet, illetve Monort. 

Készülünk egy bemutató sorozattal, avagy megismerhetitek a magyar footgolf klubokat, illetve játékosaikat.

Igazi száguldó cirkusszá válik a nemzetközi porond, egymást érik a nívós megmérettetések, s büszkén mondhatjuk, hogy a magyar versenyzők rendre jól szerepelnek,

Végezetül pedig a sportág csúcsa, avagy itt az első hivatalos világbajnokság a nyakunkon, melynek házigazdája Argentína lesz.

Tartsatok tehát velünk, footgolf minden mennyiségben. A híreket megtaláljátok facebook oldalunkon, illetve ha biztosra akartok menni és semmiről nem szeretnétek lemaradni, weboldalunkon a magyar fül alatt megtaláljátok a footgolf részt. Jó olvasgatást és ismerkedést a sportággal.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése