2015. augusztus 24., hétfő

Megvan Szalai Ádám új klubja!? - sajtóhír

Szalai Ádám karrierje újabb mélyponthoz érkezett, mely klubváltást hordozhat magában. Azt, hogy a magyar válogatott támadó távozik Hoffenheimből, szinte biztosra vehetjük, ám a folytatást követően még vannak kérdőjelek. A német Kicker azonban már tudni véli, Ádám régi-új otthont talál magának. 

Azt hihettük, hogy Firmino távozásával több lehetőség nyílik majd Szalai előtt, ám ez nem így lett, Mark Uth és Kevin Kuranyi beszűkítette, bezárta a skálát, olyannyira, hogy a magyar csatár még a keretben sem kapott helyet az első két Bundesliga forduló alatt.

A Kicker úgy tudja, a Mainz újfent szívesen látná soraiban Szalai Ádámot, ám ehhez kompromisszumra lesz szükség anyagi tekintetben a klub és a játékos között. 

Apropó, ha pedig Mainz, akkor valószínűleg sok-sok játéklehetőség, ugyanis Okazaki utódját még nem találta meg a piros-fehér klub, mely igazi befejezőcsatár nélkül kezdte meg a 2015/16-os szezont. Azt, hogy a Hoffenheim mennyiét engedné el Ádámot nem tudni, ám mivel nem számítanak rá, valószínűleg nem támasztanak nagy igényeket ezen irányba. 

A Mainz habár vereséggel kezdte a szezont az újonc Ingolstadt ellen, hétvégén sikerült győzni a Mönchengladbach otthonában 2-1-re, mely a hétvége meglepetésének számított. 

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése