2015. július 13., hétfő

Elkelt Stephan El Shaarawy - hivatalos

Hatalmas karriernek indult, ám a sztárráválás küszöbén megtorpant Stephan El Shaarawy az olaszok nagy reménysége, aki ezidáig hasonló karriert fut be, mint Mario Balotelli, avagy a sajtóban többet beszélnek róluk, mint azt a pályán nyújtott teljesítményük indokolja. A "Fáraó" becenévre hallgató támadó most kapott egy új lehetőséget, ám ha ezúttal sem állja meg a helyét, alighanem a hírnevének is befellegzett. 

El Shaarawy nagyon fiatalon robbant a köztudatba, ám az elvárások túl nagyok voltak, a sajtó által odázott nagyságnak nem sok nyomát láthattuk, holott a tehetség ott van a lábaiban ezt mindenki tudja. Karrierjét sérülések nehezítették az utóbbi időben, nem is sikerült túl jól a mögötte álló szezon, s hírneve igencsak megkopott.

Az AS Monaco azonban látja benne a lehetőséget, s immáron hivatalosan is bejelentették, hogy El Shaarawey a jövőben a csapatot erősíti, avagy Fáraó költözik a Hercegségbe! Az AC Milan meg nem erősített hírek szerint 16 millió euróval gazdagodik, míg a felek 2018 nyaráig egyeztek meg egymással. Mind a játékos, mind pedig a francia klub hivatalos közösségi oldalán jelentette be a frigyet. 

Más kérdés, hogy sok Milan szurkoló fanyalog, mondván a keret legtehetségesebb játékosán túladni megint nagy butaság volt, s a felemelkedés így enyhén szólva is megkérdőjelezhető...!

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése