2015. június 9., kedd

Hertha BSC: Sztárcsatár és magyar kapus érkezhet

A Dárdai Pál által vezetett Hertha BSC a mögöttünk álló idényben éppenhogy bennmaradt a német élvonalban. A magyar szakvezetőt azóta megerősítették pozíciójában, s úgy fest, hogy erősítésre is lesz pénz. A legfrissebb sajtóhírek szerint ex-Bayern támadó és magyar válogatott kapuvédő is lehet az érkezők között. 

Úgy hírlik, hogy Mario Gomez elhagyja Olaszországot, s Berlinbe teszi át székhelyét, amennyiben egyezségre jut a Dárdai Pál által trenírozott klub vezetőivel. A korábbi német válogatott csatár a Stuttgart  és a Bayern München dresszében már megmutatta, hogy mire képes, ám az olaszországi, pontosabban firenzei kaland nem jött be, a Seire A nem sz ő asztala. Most azonban úgy fest, hogy visszatérhet a Bundesligába. A Hertha BSC mellett számos klub révén felmerült már a neve, német középcsapatok mellett MLS csapatokkal is összeboronálták már.


Nem csak a támadószekció, a védelem erősítése is cél, a gólvonalra pedig magyar válogatott kapuvédő érkezhet. Persze ezt a Fradinál nem nézik jó szemmel, ugyanis Dibusz Dénessel képzelik el a következő szezont. Amennyiben igaz a hír, a feleknek még lesz pár köre egymással.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése