2015. május 26., kedd

Real Madrid: Klopp helyett spanyol edző a kispadon! - 99%

Hétfő este megtörtént a bejelentés, melyre már a sajtó napok óta készült, avagy a Real Madrid vezetősége menesztette posztjából Carlo Ancelottit a csapat vezetőedzőjét. A hivatalos sajtótájékoztató után nemsokkal megszólalt Ernesto Bronzetti az elküldött tréner ügynöke, s lerántotta a leplet az új vezetőedző kilétéről. Legalábbis 99 százalékos biztossággal állította, hogy Rafa Benítez követi ügyfelét. 

"Rafa Benítez lesz a Real Madrid edzője, ez kilencvenkilenc százalék. - mondta Ernesto Bronzetti, majd ügyfeléről beszélt -  Ancelotti szeretne egy évet pihenni, így nem szándékozik most új csapatot keresni. A Madridnál több játékos aggodalommal fogadta a távozásáról szóló híreket, néhányan elsírták magukat Pérez bejelentésekor."

Mint ismeretes a sajtóban Jürgen Klopp neve merült fel, s őt tartották az első számú kiszemeltnek Rafa Benítez előtt, ám úgy fest, hogy a Napoli spanyol trénere, akinek mind játékos, mind pedig kezdő edzői pályafutása összefügg a Real Madriddal, most visszatérhet, s az első csapatnál bizonyíthat.

A pakliban ott volt még a Porto FC spanyol trénerének Julen Lopeteguinak a neve, illetve Zinedine Zidane is előtérbe került. A tegnapi bejelentést egyébként állítólag több Real játékos is nehézkesen vette, többen kiálltak Carlo Ancelotti mellett, ám mindhiába, Florentino Pérez, a Real Madrid elnöke nem "kegyelmezett".

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése