2015. május 21., csütörtök

Az ékpár és az edző is Németh Krisztiánt dícséri

Ezidáig remekül szerepel a tengerentúlon a magyar válogatott támadó Németh Krisztián. Az egykori liverpooli nevelés ezúttal a tavalyi döntős New England Revolutiun kapuját vette be kétszer, s góljai mellett egy gólpasszt is kiosztott. Edzője Vermes Péter és ékpárja Dom Dwyer is őt dicséri. 

Vermes Péter, a Sporting Kansas City edzője: “Nincs kétség afelől, hogy Németh Krisztián igazi támadószellemű játékos. Nagyon jól találja meg az üres területeket és képes lefoglalni a védőket. Sokféleképpen segíti a támadásainkat, ráadásul jó érzéke van a góllövéshez. Leveszi a terhet a tavalyi gólkirályunk, Dom Dwyer válláról, így már nem csak rá hárul a gólszerzés feladata.”

Dom Dwyer, a Sporting KansasCity tavalyi házi gólkirálya is elismerően nyilatkozott ékpárjáról: “Krisztián fantasztikus játékos, imádok vele játszani. Egyre jobb az összhang közöttünk. Nagyon jól bánik a labdával. Lefoglalja a védőket, így lehetőséget teremt számomra, hogy kihasználjam a felszabaduló területeket. Rendszersen megtalál a labdával. Nagyon intelligens játékos, akit én is szívesen keresek a játékszerrel. Egyébként jómagam Liverpool-drukker vagyok, ő pedig tagja volt a Pool keretének, így különösen király, hogy vele játszhatok.”

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése