2015. január 13., kedd

Mourinho-botrány: "Túl kövér vagy, vonulj vissza!"

Izzik a levegő a Chelsea vezetőedzője Jose Mourinho körül, nem elég, hogy a tréner ellen eljárás folyik, a Mirror egy új, meredek sztorival állt elő. 

A Special One becenévre hallgató portugál tréner a verbális hadviselés nagymestere, előszeretettel alkalmazza a pszichológiát nem csak a mérkőzéseket, de azokat megelőzően és követően egyaránt. Az FA nemrégiben jelentette be, hogy eljárást indít Mourinho ellen, aki nyíltan kijelentette a Southampton elleni döntetlent követően, hogy a Chelsea egy hadjárat, egy összeesküvés áldozata, melyet a játékvezetők vívnak csapatával. Egyszóval csalással, úgymond bundával vádolta meg az angol játékvezetőket. A portugál megnyilvánulásai olykor már-már betegesnek tűnnek és olykor paranoiásnak.

A Mirror sztorija tovább borzolja a kedélyeket. A brit lap arról ír, hogy a Tottenham elleni 5-3-as vereséget követően Murinho a játékoskijáróban verbálisan bántalmazta a mérkőzés játékvezetőjét Phil Dowdt. A portugál szerint miatta vesztettek, majd azt is a sípmester fejéhez vágta, hogy kövér, vonuljon vissza.

Minden bizonnyal ez az eset is kivizsgálásra kerül, s ha bebizonyosodik a Mirror igaza, az nem segít Mourinho helyzetén...

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése