2015. január 15., csütörtök

Francia válogatott csatár Dortmundban (!?) - sajtóhír

A Daily Mail információi szerint szerint megvan Jürgen Klopp kiszemeltje csatár poszton. A BVB még mindig Roberto Lewandowski utódját keresi, ugyanis Immobile és Ramos szerződtetése ha nem is fulladt kudarcba, de gólparádéba sem torkollott. A befutó az egykori Lyon klasszis Bafétimbi Gomis lehet. 

A 29 esztendős francia válogatott támadó a nyáron hagyta el Lyont, hogy kipróbálja magát a Premier League világában. A választás a walesi Swansea Cityre jutott, ám Gomis eddig nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, ugyanis 21 mérkőzésen mindössze 4 alkalommal volt eredményes.

Azt azonban mindenki, tudja, hogy sokkalta nagyobb potenciál rejlik a Gomisban, aki legutóbbi három franciaországi szezonjában egyaránt 20 gól felett teljesített.

A Swansea nem zárkózik el Gomis eladásától, így jó ajánlat esetén a Dortmund megszerezheti a franciát, akinek piaci árát a transfermarkt.de 10 millió euróra taksálja. Ami a felek közötti kontraktust illeti, az istráng a walesi csapat kezében, a szerződésre 2018 van kanyarítva.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése