2015. január 15., csütörtök

Francia reménységet igazolhat a Lyon - sajtóhír

Úgy hírlik, hogy a Lyon csapatában köthet ki Maxwel Cornet a Metz fiatal támadója. A sokak által figyelt utánpótlás-válogatott labdarúgó napokon belül aláírhatja új szerződését. 

Maxwel Cornet neve bizonyára sokak számára ismeretlenül cseng, a francia futball kedvelői azonban tudhatják kiről van szól hiszen hatalmas reménységként kezelik a 18 esztendős támadót, aki a Metz saját nevelésű játékosa. 

Az elmúlt időszakban a Lyon mellett négy Premier League klub révén is felmerült a neve, a francia játékosokat előszeretettel alkalmazó Newcastle United mellett a Queens Park Rangers, Crystal Palace, Stoke City trió is figyeli Cornet munkásságát, akinek megszerzése most nagy fegyvertény lehet, ugyanis a szerződése a nyáron lejár, így ha pénzt szeretne látni saját nevelésű játékosa után a Metz, akkor most kell lépni.

Ami a piaci értékeket illeti, a német transfermark.de 1 millióra taksálja az ifjú titán játékjogának értékét, a hírek szerint pedig a Lyon egy 400 ezer eurós ajánlattal válhat befutóvá.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése