2014. december 8., hétfő

Megvan a Real Madrid első téli igazolása - sajtóhír

Korábban már pletyka szinten beszámoltunk róla, a Cadena Ser  pedig közeli forrásokra hivatkozva arról ír, hogy megköttetett az üzlet a Real Madrid és a Cruzeiro között. 

Eljő a január, a felek pedig bejelentik a hivatalos szerződést, erről írnak. Lucas Silva a regnáló brazil bajnok védekező középpályása lehet a Bernabeu új csillaga. A felek öt esztendős kontraktusban állapodtak meg, míg a hivatalos vételár 15 millió euróra rúg az információk szerint.

A 21 esztendős Lucas Silva a Cruzeiro saját nevelésű játékosa, a felnőtt csapatban ezidáig 65 alkalommal lépett pályára. Brazil utánpótlás válogatottnak mondhatja magát, a felnőtt válogatottban még nem mutatkozhatott be, ám amennyiben madridi kalandja bejön, erre sem kell már sokat várni.

A német transfermark.de 8 millió euróra taksálja piaci értékét, míg kontraktusa 2017 nyaráig kötné nevelőegyütteséhez, mely j summát tehet zsebre a transzferrel. A hírportál számontartása szerint a Donrtmund, Manchester United, Chelsea, Atletico Madrid, Tottenham ötös is figyelemmel kísérte Lucas Silva remekelését, a befutó azonban úgy fest, hogy megvan. 

Ami a csapatba kerülést illeti, nem lesz könnyű dolga az ifjú brazilnak. Bár Khedira szinte biztosan távozik, a névsort elnézve...

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése