2014. december 9., kedd

BL-ben vitézkedő csatárt szemelt ki a Newcastle

A rossz szezonrajtot követően összeszedte magát a Newcastle, mely jelen állás szerint a felsőházban küzd az élcsapatokkal a nemzetközi kupaindulást érő helyekért. Pardew a csapat vezetőedzője a keret megerősítését tervezi a télen a még acélosabb eredmények elérése végett. A Daily Mail információi szerint szerb válogatott támadó érkezhet a  St James’ Parkba. 

A kiszemelt nem más, mint az Anderlecht 20 esztendős gólfelelőse Aleksandar Mitrovic. A fiatal támadó alapembere a belga bajnoknak, mely a Bajnokok Ligájában is vitézkedik, igaz már nem sokáig, azonban az Európa Liga még kiharcolható a folytatást tekintve. Mitrovic az idei szezonban minden sorozatot figyelembe véve 21 mérkőzésen 9 gólt és 2 gólpasszt jegyez, játékával klubok hosszú sorának figyelmét keltette fel, eddig a legkomolyabb kérőnek a Mönchengladbach tűnt, most azonban a Newcastle is beszállhat.

A transfermarkt.de 8,5 millió euróra taksálja piaci értékét, mely párosul egy hosszútávú 2018 nyaráig szóló kontraktussal, ezáltal az Anderlecht szinte biztosan jó summával szállhat ki az üzletből. Mitrovic tavaly nyáron a Partizant elhagyva 5 millió euró fejében került Juhász Roland korábbi csapatához.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése