2014. november 21., péntek

Újabb kérője akadt a Chelsea kapusának

Hatalmas a sürgés-forgás Petr Cech körül. A Cheslea 32 esztendős kapuvédője szinte biztosan elhagyja a klubot, az ereje tejében lévő klasszis kegyeiért pedig klubok tömkelege áll sorban. A Daily Express értesülései szerint újabb, ezúttal olasz klub szállt be a versenyfutásba. 

Nem kérdés, hogy Petr Cech megszerzése a világ bármelyik klubja számára hatalmas fegyvertény lehet, hiszen még mindig a legjobbak között említhető a cseh válogatott kapuvédő. Egy igazi rutinos klasszis. Mourinho azonban döntött és két kiváló kapusa közül a fiatal Courtoist tette meg első számú portásnak, ezzel pedig meghozott egy nehéz döntést. Petr Cech nem a padon szeretne megöregedni, ezt pedig mind Mourinho, mind pedig a Cheslea kénytelen elfogadni, így kompromisszumra kell jutniuk, meg kell hallgatni a kérők ajánlatait és Cech személyes kérését. A kapuvédő ugyanis hatalmas tiszteletnek örvend a Stamford Bridgen, így aligha szeretnének kitolni vele.

A tények tudatában azonnal érdeklődést mutatott a Ligue 1 két újgazdag klubja az AS Monaco és a Paris Saint-Germain, majd az olasz élvonalban remekül szereplő AS Roma is. Ezt követően a Real Madrid került előtérbe, a királyiak révén játékoscsere is felmerült, ekkor Khedira került előtérbe ám a német a hírek szerint a Bayern Münchent választotta. Ettől függetlenül a spanyol klub továbbra is képben marad.

Múlt héten, illetve a hét elején a városi rivális, az Arsenal került középpontba, a pletykák pedig bizalomra adtak okot az Ágyúsok szurkolói számára, a képlet azonban nem olyan egyszerű, az AC Milan is  bejelentkezett és mint tudjuk a két klub között forró dróton ég a vonal ezt bizonyítja Fernando Torres milánói szerepvállalása is...

Érdekes január elé néz Petr Cech! Van miből válogatni, van mit meghallgatni...

Őszi Ádám 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése