2014. november 21., péntek

Tottenham játékossal erősíthet a ManUnited

Annak ellenére, hogy a vezérigazgató kijelentette, a Manchester United nem tervez igazolásokat a téli időszakban, a sajtó továbbra is szállítja a lehetséges transzfereket. Ezúttal a Daily Mirror zsurnalisztái neszeltek meg egy lehetséges átigazolást a Spurs és a Vörös Ördögök között. 

Kritikus, így lehet jellemezni a Manchester United védelmét, melyben jelenleg mindössze négy egészséges védő található, így nem lenne csoda, hogyha januárban Van Gaal a csapat ezen szekcióját próbálná erősíteni. Hummels mellett egy a Premier Leagueben pallérozódé belga kiválóság is a látókörbe került a boldogtalan Jan Vertonghen személyében. A Spurs nyilvánvalóan nem örül ennek, ám a pénz nagy úr, a középső védő pedig 2016 nyaráig szóló szerződéssel rendelkezik, tehát vagy a télen, vagy pedig nyáron lehet belőle jó pénzt csinálni. A hosszabbítás jelen állás szerint szinte lehetetlen.

A piaci értéket vizsgálva a transfermarkt.de arra jutott, hogy 19 millió euró a reális ár. A Vörös Ördögök mellett az AS Roma is szívesen látná soraiban a 27 esztendős védőt. 

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése