2014. november 7., péntek

Megvan a Liverpool új kapusa - sajtóhír

Spanyol sajtóértesülések szerint a Malaga labdarúgócsapata elfogadta a Liverpool ajánlatát, így januárban országot és egyben bajnokságot válthat a nyári világbajnokság kapussztárja Guillermo Ochoa. 

A 29 esztendős mexikói válogatott kapuvédő nyáron hagyta el az Ajaccio együttesét, lejáró szerződése végett a spanyol élvonalban szereplő Malaga ingyen kaparintotta meg játékjogát. A világbajnokságon nyújtott jó teljesítmény több klub figyelmét, köztük a Liverpoolét is felkeltette. A Brendan Rodgers által irányított vörösök vezetői állítólag 6,5 millió eurós ajánlatot tettek, melyre a Malaga illetékesei rábólintottak, így már csak a piacnyitányt kell várni az átigazolás lepapírozására.

Bizonyára sokakban felmerül a kérdés, hogy vajon ki lesz a Liverpool első számú kapuvédője!? Mignolet, vagy Ochoa? A 26 esztendős belga az idei szezonban rengeteg kritikát és egyben gólt kapott, összességében eddig 15 mérkőzésen 21-szer találtak a kapujába és csupán két találkozót tudott lehozni gól nélkül. Legutóbb a Real Madrid ellen parádésan védett, ám egy mérkőzéssel nem lehet kijavítani tömérdeknyi bakit. Apropó, halkan jegyezzük meg, hogy a vörösök védelme igen gyenge, Mingolet pedig sokszor kiszolgáltatott helyzetbe kerül, így az esetében említett statisztikák természetesen nem jók, de az egészet nem lehet az ő nyakába varrni.

Mignolet neve egyébként szóba került a Real Madrid háza táján, így az sem kizárt, hogy a belga távozik.

Arrow

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése