2014. november 12., szerda

Megsérült a Chelsea ásza, oda a válogatott szereplés

Rossz hírt kapott Vicente del Bosque a spanyol nemzeti csapat szövetségi kapitánya! A rutinos mester nem számíthat egyik legjobb játékosára, ugyanis Fabregas combsérülést szenvedett. 

Nem tudni, hogy mennyire komolya a baj a 27 esztendős középpályásnál, az azonban már bizonyos, hogy a fehéroroszok elleni EB-selejtezőt, illetve a németek elleni pár nappal később esedékes barátságos mérkőzést kihagyni kényszerül. Azt, hogy ez klubcsapatára a Chelsea teljesítményére is kihat-e egyelőre nem tudni, az orvosok nem közöltek részleteket.

A sérült Cesc helyére Vicente del Bosque a Villareal játékosát Bruno Sorianót hívta be a keretbe.

Íme a spanyol válogatott kerete:
Kapusok: Iker Casillas (Real Madrid), David de Gea (Manchester United), Kiko Casilla (Espanyol).

Védők: Juanfran (Atlético Madrid), César Azpilicueta (Chelsea), Sergio Ramos (Real Madrid), Gerard Piqué (Barcelona), Marc Bartra (Barcelona), Raúl Albiol (Napoli), Jordi Alba (Barcelona), Juan Bernat (Bayern München).

Középpályások: Sergio Busquets (Barcelona), Ignacio Camacho (Málaga), Koke (Atlético Madrid), Santi Cazorla (Arsenal), Bruno Soriano (Villareal), Raúl García (Atlético Madrid), Isco (Real Madrid).

Támadók: Pedro (Barcelona), José Callejón (Napoli), Nolito (Celta Vigo), Álvaro Morata (Juventus), Paco Alcácer (Valencia).

Arrow

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése